søndag 28. oktober 2012

Jeg har vært så heldig å få en utmerkelse :)

Jag har fått en utmärkelse av Johannas Julblogg med bloggen Johannas julblogg! Johannas begrunnelse er:
"Jag blir glad av bara tanken på 2952 tomtar och önskar att jag bodde närmare denna norska bloggerska så att jag kunde hälsa på och titta på alla fina tomtar!"
Så gode og morsomme ord! Takker så mye, jeg ble så glad!

 Og Johanna du er hjertelig velkommen til å hilse på "nissene" de kommer fram litt nærmere jul, det er bare forberedelser for å gi alle plass i alle rom som fåregår enda ;)
(Og antallet har nok økt med noen få i løpet av året, jeg kommer tilbake etterhvert med det endelige antallet når alle er framme og jeg kan telle nøyaktig .

Reglerna för utmärkelsen är
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg


Det er ikke så lett å velge blant alle blogger jeg følger, men her kommer fem som jeg setter stor pris på å følge.
Prioriteringen på rekkefølgen har jeg ikkesatt dem i:

Dermed gir jeg utfordringen videre til:

1 Juletradisjoner på Hisingen er en blogg som skriver om Juletradisjoner og andre tradisjoner i løpet av året, jeg synes Hanneles blogg er meget interresant og hun har ofte noen koselige bilder av Hilma og Hilmer.

2. Hjertebodens Julblogg Dette er en utfordringsbloggder målet er å få lage flere julekort/ juledekorasjoner gjennom hele året. Jeg synes denne bloggen inspirerer meg mye og så herlig å se de fine korta og dekorasjonene som blir laget.

3. Juleglede Dette er en blogg om Gleden over alt som har med jul og gjøre. Jeg synes denne bloggen har mange vakre bilder og har en allsidig vinkling på julen.

4. Unwods juleglede Unwod skriver om sine julegleder og viser hva hun lager og får tak i til julekosen. Altså en koselig blogg jeg har glede av å følge.

5. Julens Pusselbitar  Dette er en blogg jeg ikke har fulgt så lenge, men den har blitt en blogg som jeg gleder meg over når det kommer et nytt innlegg, hun skriver om sine juletradisjoner og lager mye fint og godt til jul, Hun sier selv: "Välkommen till min julblogg. Här ska vi tillsammans närma oss julen dag för dag...."


Og jeg takker igjen Johanna for en morsom utfordring.


3 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Tack så hemskt mycket!

Marianne sa...

Tack.....vad kul att du hittade till min blogg och att du gillar den. Välkommen åter.

Kathryn sa...

Hi! Love your Christmas blog! :) Pam from Gingerbread Snowflakes told me about you. I was wondering if you'd be interested in guest blogging over at my blog (the Pickled Herring) for a series I do every year called Scandinavian Christmas. I couldn't find your e-mail on the blog, but if you could email me I would love to share more details! :)

Tack! Kathryn.PickledHerring@gmail.com