onsdag 13. juli 2011

Sommernisser

Her er noen av sommernissene mine ☺
Han som er bakerst med fiolett lue har jeg fått av min kjære da vi var på Naxos nettop der stod han i en butikk og ropte til meg ta meg med til kalde nord :)))))


Og LEGO-nissen med reinsdyr er gave fra mine barnebarn som har vært i Legoland på sommerferie, han på fem var litt bekymret om bestemor klarte å bygge opp nissen, ellers så kunne han hjelpe meg sa han, han slipper det for jeg klarte byggingen

Og så er det hoppenissen til venstre som kommer fra Praha, den er gave fra mine venninder som har vært på jentetur dit nettopp, han der var riktig søt og så er han så flott når han jumper opp og ned.

Og så er det en liten flat kar som jeg har fått av en arbeidskollega for en liten stund siden

Totalt FigurNisser 2834+4=2838 stk

6 kommentarer:

Dorothy sa...

How sweet of your grandchildren to give Grandma a lego Santa. To cute!! Aren't they the best! Have a good week.

ASSA sa...

Thanks Dorothy
Yes the grandchildren are the best ♥

Sanna Laake sa...

Ja visst har jag tid att bestämma mig. Och ändra mig, och bestämma mig och ändra mig ännu mer, haha. Men hur kul skulle det vara om man visste direkt vad man ville ha? Då skulle man ju inte tänka lika mycket på julen:)

Tomtenissans jul sa...

Ja, det blir förhoppningsvis en resa till Köpenhamn och Tivoli, jag älskar julmarknader så man får passa på att gå på några per år.

Axelina sa...

Åh vad kul att du vill följa Parisförberedelserna! Jag kommer följa din blogg med:)
Tack så mycket!

Vicki sa...

I enjoy looking at your blog, but I don't know how to translate it to English so I can read it! I know, I know, I'm hopeless. Can you tell me how to do that? Thanks! Your blog is so cute!