mandag 1. februar 2016

Hobbybøker om nisser og jul


Isoldes nissebok  av Isolde Gar
Lykkelig er den som har en av Isolde Garms makeløse nisser. Uimotståelig sjarmerende og hver med sin unike personlighet. Nissene er håndlaget fra innerst til ytterst i rene naturmaterialer. Isolde Garm har i mange år holdt dukke- og nissekurs over hele landet og villig lært bort sine kunster. Nå kan du lære å lage dem selv. Isoldes Nissebok viser hvordan du går fram, fra begynnelse til slutt, og her fuskes det ikke med detaljene. Start gjerne i det små med en enkelt nisse, og så kan du jo utvide nissefamilien med nye sjarmerende medlemmer hvert år.
Strømpenisser  av Ulla Paaske

Hobbybok


Strømpenisser og -julemænd av Ulla Paaske
Hobbybok 
Nisser og Engler av Lisbeth Jensen
Her lærer du å lage dine egne nisser og engler.
I boka er både rødnisser, blånisser og engler.
Mannge fine bilder i boka er det også.

Troll, nisser og engler med strømpeansikt  av Unni Taraldsen
 
Nisser 150 modeller i ulike teknikker  av Tone Bergli Joner
Nisser hører julen til og det er ekstra koselig å lage sine egne. Enten du vil ha store, stoppede nisser som krever tålmodighet eller ha helt enkle, så finner du ideer her. Flere og flere lager sin egen tradisjon med å kreere en ny nisse hvert år. Når barna er små blir det ofte enkle, morsomme varianter men etter hvert kan de bli mer krevende. Nå har du en unik mulighet til å lage din egen samling, da boken inneholder 150 ulike nisser i et stort materialspekter. Skap ditt eget lille nisseverksted. Det er virkelig en koselig førjulsaktivitet. Nisser er koselig å ha, gi bort og å få.

 Julepynt  av Tone Bergli Joner
Vi elsker juleforberedelser. Den lune følelsen ved å gjøre istand og forberede julehøytideligheten er like viktig som det å lage noe sammen. Julepynten blir tatt fram og brukt år etter år, og verdien den representerer har heller noe med "vårt indre" å gjøre enn et beløp i kroner og øre. Boken inneholder et vell av ideer slik at alle kan la seg inspirere og være med på å lage jul. For julepynt er pynt ikke bare til juletreet, men til hele huset. Her finner du alt som skal til for å lage et riktig julehus, der både mønstere er med og fremgangsmåten nøye beskrevet. Ingen kommentarer: